یکشنبه 17 تیر 1403

بازدید بازرسان ستاد صیانت از حقوق شهروندان در نظام اداری دانشگاه از دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، شنبه 13 دی 99 ، در راستای تکریم و احترام به ارباب جوع بازرسان ستاد صیانت از حقوق شهروندان در نظام اداری دانشگاه از دانشکده بهداشت بازدید کردند. در این بازید و نشست قبل از آن؛  فاطمه علیزاده و محمدرضا ابراهیمی بازرسان دانشگاه، دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده، غلامرضا زمردیان رئیس اموراداری و عمومی دانشکده، نسیبه جلالوند مسئول روابط عمومی و فاطمه سوری کارشناس امور اداری دانشکده حضور داشتند.
در ابتدای بازدید نشستی برای ارائه مستندات و شواهد بر اساس دستورالعمل های اجرایی ارسال شده برگزار شد. پس از آن تیم بازدید کننده از ساختمان ها، آزمایشگاه ها، گروه های آموزشی و فضاهای دیگر دانشکده بازدید کرده و آن ها را مورد ارزیابی قرار دادند.
توضیح اینکه بازرسی برای صیانت از حقوق شهروندی سالانه و به طور مرتب از تمامی واحدهای دانشگاه در خصوص فضاهای فیزیکی و همچنین در مورد فضاهای مجازی مثل وب سایت، اتوماسیون اداری و ... صورت می گیرد.

گالری عکس