چهارشنبه 13 تیر 1403

بررسی برنامه پیشگیری از بیماری های واگیر استان هرمزگان در ایستگاه تحقیقات بهداشتی بندرعباس

نشست کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی استان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، یکشنبه مورخ دهم اردیبهشت 1402  نشست کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی استان خوزستان و کارشناسان ستادی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان هرمزگان در ایستگاه تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار شد.هدف از نشست مذکور، بررسی و ارایه گزارش وضعیت بیماری های واگیر در استان هرمزگان بود. همچنین برنامه و اقدامات معاونت ها و شبکه های بهداشت شهرستان ها مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان جلسه به رسم یادبود با اهدای لوح تقدیر از زحمات کارشناسان قدردانی شد.