دوشنبه 18 تیر 1403

برگزاری همایش پدافند غیرعامل در نظام سلامت کشور در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

همایش یک روزه پدافند غیر عامل در نظام سلامت کشور: تهدیدات، راهکارها، نقش ها در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، همایش یک روزه پدافند غیر عامل در نظام سلامت کشور: تهدیدات، راهکارها، نقش ها به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشارکت سازمان پدافند غیرعامل کشور، انجمن علمی بهداشت ایران و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران  روز دوشنبه  ۹ آبان 1401 ساعت ۹تا ۱۲ در  دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ساختمان شماره یک، سالن اجتماعات طبقه همکف برگزار خواهد شد.
این همایش برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت خواهد بود.
در صورت تمایل به حضور آنلاین، علاقمندان می توانند با استفاده از این لینک  در نشست شرکت کنند.