دوشنبه 11 تیر 1403

جایزه البرز1401

برگزیده شدن دانشجوی دانشکده بهداشت برای دریافت جایزه البرز1401

محمود علیزاده ثانی دانشجو دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده بهداشت بعنوان برگزیده و شایسته دریافت جایزه البرز 1401 معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، محمود علیزاده ثانی دانشجو دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده بهداشت بعنوان برگزیده و شایسته دریافت جایزه البرز 1401 در بخش دانشجویان برتر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی معرفی شد.

توضیح اینکه: بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده است. هدف از تاسیس بنیاد فرهنگی البرز در واقع کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش­‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است. این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد.

بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، تأسیس و وقف شد. این بنیاد طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.

نسیبه جلالوند

نسیبه جلالوند