دوشنبه 18 تیر 1403

دکتر قناعتی:

در این دوره، بهداشت در اولویت اول دانشگاه قرار دارد.

لزوم ادغام آموزش بهداشت در عرصه های بهداشتی جامعه

اولین جلسه تدوین راهکارهای حضور دانشکده های بهداشت در عرضه های فعال ادغام یافته بهداشت با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم بهداشتی دانشگاه، ریاست دانشکده بهداشت و مدیران گروه های اموزشی در دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر قناعتی در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم ادغام آموزش بهداشت در عرصه های بهداشتی جامعه و ابلاغ این ماموریت به دانشکده بهداشت از طرف وزارت بهداشت، عنوان کرد که در این دوره اولویت اول دانشگاه بهداشت است و لازم است در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری انجام شود. وی ابراز امیدواری کرد که با یک کار جهادی بتوان این ماموریت را هر چه سریعتر به نتیجه رساند.

دکتر قناعتی افزود: برای تحقق جامعه پذیری آموزش بهداشت، باید ارتباطات دانشکده بهداشت با سایر ذی نفعان توسعه یافته، دیپلماسی سلامت فعال گردد و به مسایل روز جامعه از جمله سالمندی، آسیب های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

بر اساس ماموریت اخیر وزارت بهداشت، مقرراست راهکارهای توسعه آموزش بهداشت در عرصه اجتماعی ظرف مدت یک ماه تدوین گردد.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده