دوشنبه 18 تیر 1403

دیدار نوروزی وزیر محترم بهداشت و هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان با حضور وزیر بهداشت، روز یکشنبه ۷ فروردین برگزار می شود

دید و بازدید نوروزی وزیر محترم بهداشت؛ رئیس دانشگاه و اعضای هیئت‌رئیسه با اعضای هیئت علمی و کارکنان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ یکشنبه هفتم فروردین در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

به رسم سال های‌ گذشته،  رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه اعضای هیئت‌رئیسه، با اساتید، رؤسای دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها، رؤسای مراکز تابعه دانشگاه، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سنت دیدار نوروزی را به جا می آورند. دکتر بهرام عین اللهی وزیر محترم بهداشت نیز به عنوان میزبان، در این مراسم حاضر است.
این مراسم در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.
آدرس: خیابان کارگر شمالی، بالاتر از خیابان پانزدهم، درب دانشکده تربیت بدنی، موزه ملی تاریخ علوم پزشکی

نسیبه جلالوند

نسیبه جلالوند