پنجشنبه 01 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/05/28 - 11:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 406
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کارگروه پدافند زیستی استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه کارگروه پدافند زیستی استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 

به گزارش دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت،  در ادامه جلسات کارگروه پدافند زیستی استان تهران پنجمین نشست با حضور جانشین ریاست پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس اداره تهدیدات تخصصی استانداری تهران و همچنین نمایندگانی از سازمان‌های عضو این کارگروه در روز دوشنبه 23 مرداد 1402 و در محل سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دکتر علیرضا اولیائی‌ منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کارگروه پدافند زیستی استان تهران در این جلسه ضمن خیرمقدم به همکاران از سازمان‌های عضو کار‌گروه، از مشارکت فعال آنان در اقدام به منظور احصاء و اولویت‌بندی تهدیدات زیستی در سطح استان به کمک طراحی یک ابزار واحد علمی و استاندارد قدردانی نمودند. ایشان تأکید داشتند که این مهم یکی از نیازهای مغفول نظام سلامت در کشور ایران و به طور خاص در استان تهران می باشد و نیازمند پیگیری مداوم تا رسیدن به هدف مطلوب این کارگروه می باشد.

در ادامه طی این جلسه آقای دکتر کیومرث اله‌بخشی عضو هیئت علمی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت و مشاور علمی و رابط این دانشکده در امور حوادث و بلایا در معاونت بهداشتی، بیان نمودند که نظر به محدودیت در منابع موجود به منظور پاسخ به موقع و درست به تهدیدات زیستی، ناگزیر باید اولویت‌بندی آنها در منطقه تحت پوشش انجام پذیرد. لذا ابزار احصاء و اولویت‌بندی تهدیدات زیستی در سطح استان تهران در پاسخ به این نیاز و درخواست دبیرخانه کارگروه زیستی استان و با استفاده از منابع و ابزارهای علمی موجود تهیه شده است. ایشان اشاره نمودند در گام نخست کلیه سازمان های ذیل این کارگروه، پس از انجام نشست های درون سازمانی خود لیستی از تهدیدات زیستی مرتبط با مجموعه خود را به صورت محرمانه در اختیار این کارگروه قرار دهند تا پس از نظارت علمی با استفاده از ابزار طراحی شده، اولویت بندی تهدیدات صورت گیرد. همچنین ایشان از نماینده محترم حوزه کشاورزی درخواست نمودند تا تجربه کار پایلوت خود را در اختیار دیگر اعضای کارگروه قرار دهند. ایشان تأکید نمودند که در اقدام بعدی برنامه عملیاتی سازمانی با توجه به اولویت های احصا شده باید در دستورکار هر کدام از سازمان های عضو این کارگروه قرار گیرد.

در ادامه این جلسه، بحث و گفتمان پیرامون موضوعات فوق الذکر توسط  نمایندگان محترم سازمان‌ها و تیم علمی دبیرخانه انجام شد.

  • گروه خبری : گروه سلامت در حوادث و بلایا
  • کد خبر : 243221

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه