مصاحبه با سرکار خانم سحر رئوفی محسنی دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی
خانم سحر رئوفی روز شنبه اول آبان ماه 1395 موفق به دفاع از پایان نامه خود با عنوان طراحی آزمون الایزا برای تشخیص کمی آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) با استفاده از آنتی بادی های مونوکلونال و پلی کلونال اختصاصی به راهنمایی جناب آقای دکتر فاضل شکری شدند.
مصاحبه ای کوتاه به همین بهانه:
با عرض سلام و خسته نباشید به شما در ابتدا دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته ایمونولوژی پزشکی رو خدمت شما ، اساتید راهنما و مشاور و خانواده عزیزتون از طرف گروه پاتوبیولوژی تبریک میگم و آزروی موفقیت براتون دارم برای آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید محترم با پایان نامه شما چند سوال از خدمتتون داشتم:
1- لطفا در ارتباط با موضوع پایان نامتون توضیح بدین.
با تشکر از شما و گروه پاتوبیولوژی که این وقت رو در اختیار من قرار دادید. موضوع پایان نامه من طراحی یک آزمون الایزای ساندویچ برای اندازه گیری کمی آنتی ژن اختصاصی پروستات با استفاده از آنتی بادی های مونوکلونال و پلی کلونال اختصاصی ست. که پس از انجام تکنیک های آزمایشگاهی بسیاری توانستیم این آزمون را با حساسیت بالا طراحی کنیم.
2- در انجام این تز چه اهداف اصلی داشتین و آیا به اون ها رسیدین؟
از آنجائیکه شیوع ابتلا به سرطان پروستات در کشور ما زیاد است و بهترین، ساده ترین و ارزان ترین روش تشخیصی این سرطان اندازه گیری آنتی ژن اختصاصی پروستات می باشد و از طرفی تمام کیت های آزمایشگاهی از کشورهای خارج از ایران وارد می شوند پس طراحی کیت آزمایشگاهی داخلی گام موثری در راستای سلامت و اقتصاد جامعه خواهد بود که ما موفق به طراحی اولیه این کیت شدیم. و خوشبختانه این پایان نامه به عنوان طرح در دانشگاه هم پذیرفته شد.
3- نظرتون در ارتباط با اساتید راهنما و مشاورتون چی هست؟
اگرحمایت های بی دریغ و راهنمایی های علمی آقای دکترفاضل شکری که استاد راهنمای من بودند نبود این طرح به سرانجام نمی رسید که صمیمانه از ایشان سپاسگذارم و مدیون خوبی های ایشان هستم
ازاساتید مشاور این پایان نامه آقای دکتر محمود جدی تهرانی و خانم دکتر فروغ گلساز شیرازی بودند که همواره بسیار صبورانه و دقیق من را راهنمایی کردند بسیار متشکرم.
استاد مشاور این پایان نامه آقای دکتر مصطفی حسینی بودند که بسیار دقیق و دلسوزانه برا انجام صحیح آنالیزهای آماری نظارت داشتند که بسار از ایشان سپاسگذارم.
همچنین لازم می دانم از پرسنل محترم آزمایشگاه دکتر شکری و بخش ایمونولوژی کمال تشکر را داشته باشم.
4- انتقادات و پیشنهادات به گروه، دانشکده و دانشگاه رو بفرمائید؟
فکر می کنم اگراز دانشجویان حمایت های مالی شوند و بودجه بیشتری برای پایان نامه های دانشجویی در نظر گرفته شود پایان نامه های بهتری انجام و قدم های علمی موثرتری برداشته خواهد شد. و اینکه ابتدا نیاز کشور در حوزه کلینیک و بالین بررسی شود و سپس پایا ن نامه ها به صورت همسو و کاملا کاربردی تعریف شوند و سپس اگرتمامی بخش ها با هم به صورت منسجم کار کنند پیشرفت بهتر و کاربردی تری در حوزه ی علم وخدمت به جامعه خواهیم داشت.
-با آرزوی سربلندی ،خدمت و موفقیت روز افزون برای شما دانشجوی عزیز و پرتلاش
ممنون از مصاحبه شما
مصاحبه کننده: انسیه ماسوریان
برای مشاهده عکس ها به گالری تصاویر مراجعه کنید.
ارسال به دوستان