نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران: باید بر روی تاب آوری جوامع با تمرکز بر زنان سرمایه گذاری کرد
نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد که در نشست تخصصی سلامت خانواده در حوادث و بلایا در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد بر تاب آوری جوامع با تاکید بر سلامت و تاب آوری زنان به عنوان یک اصل مهم تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، نشست تخصصی سلامت خانواده و زنان در روز دوشنبه 27 آذرماه در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه های مختلف و هم چنین مدیران و نمایندگان دستگاه های مسئول در حوزه مدیریت بحران تشکیل شد، جایگاه سلامت خانواده و زنان در اسناد و برنامه های ملی مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدای جلسه دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا، گزارشی از موارد اشاره شده در خصوص سلامت زنان و سلامت خانواده در اسناد بالادستی ارائه کرد.
در ادامه نمایندگان سازمان های مختلف از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی، سازمان مدیریت بحران کشور، پژوهشکده سوانح طبیعی بنیاد مسکن، و سازمان پیشگیری و مدیرییت بحران شهر تهران به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
دکتر محمد عبدالاحد، نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد که در این نشست حضور پیدا کرده بود، ضمن تشکر از دانشکده بهداشت به جهت برگزاری این نشست تخصصی، گفت: باید بر روی تاب آوری زنان و جوامع سرمایه گذاری کرد.
وی گفت: هم اکنون در غزه شاهد این موضوع هستیم که نهادهای بین المللی نتوانستند وارد شوند. هم چنین بیمارستان ها و نظام سلامت غزه هم از کار افتاد، اما شاهد این موضوع هستیم که خود مردم در حال مقاومت هستند. بنابراین آنچه از همه چیزها مهم تر هست سرمایه گذاری بر روی تاب آوری مردم است.
وی محور خانواده را زنان خواند و تاکید کرد که چنانچه زنان تاب آور باشند، خانواده نیز تاب آور خواهد بود.
عبدالاحد که سابقه حضور در کشورهای بحران زده همچون میانمار، سوریه و فلسطین را دارد پیشنهاد کرد که موضوع سلامت زنان و تاب آوری جوامع با توجه به ویژگی های فرهنگی و اجتماعی مختلف در ایران، به طور جدی در دستور کار استان ها و نهادهای محلی قرار گیرد.
ارسال به دوستان