جمعه 02 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/03/08 - 11:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1231
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر مصدق راد: خلاقیت و نوآوری کلید موفقیت دانشگاه علوم پزشکی تهران است

دکتر علی‌محمد مصدق راد، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکارانش با ارائه فرایند طراحی، اجرا و ارزشیابی مدل بهبود کیفیت آموزش تیم حیطه مدیریت نظام سلامت المپیاد، رتبه برتر دانشگاهی در حیطه مدیریت و رهبری آموزشی را بدست آورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مصدق راد در توضیح این فرایند و نتایج مؤثر آن گفت: این برنامه آموزشی را با استفاده از  مدل علمی برای دانشجویان نوشتیم و  با مشارکت خودشان اجرا و ارزشیابی کردیم. نتیجه این شد که در المپیاد دوازدهم هر سه نشان طلای انفرادی، از سه نقره دو نقره و از سه برنز دو برنز انفرادی و همچنین سه دیپلم افتخار را دانشجویان ما دریافت کردند. افزون براین در حیطه گروهی نیز دانشجویان دانشگاه، طلای گروهی را کسب کردند.
وی با مقایسه نتیجه عملکرد دانشجویان با دوره‌های قبلی گفت: در مقایسه با دوره‌های قبل در حیطه مدیریت نتیجه خوبی گرفتیم. در دوره نهم 10 دانشجوی ما فقط یک نقره انفرادی و یک طلای گروهی دریافت کردند درصورتی‌که در دوره دوازدهم با استفاده از این مدل توانستیم سه طلا، دو نقره و دو برنز انفرادی و سه دیپلم افتخار و یک طلای گروهی را به دست اوردیم.
دکتر مصدق راد از استمرار و ارتقا فرایند مدل بهبود کیفیت آموزش تیم حیطه مدیریت نظام سلامت المپیاد دانشجویی خبر داد و گفت: براساس ارزشیابی‌هایی که از این فرایند داشتیم آن را ارتقا دادیم و امسال در دوره چهاردهم براساس  مدل توسعه‌یافته و به‌کارگیری درس‌هایی که از دوره‌های قبل گرفتیم؛ فرایند را اصلاح و ارتقا می‌دهیم تا شاهد نتایج بهتری در حیطه مدیریت المپیاد دانشجویی کشور باشیم.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه، پیشنهاد داد، سیاست‌گذاران و مدیران نظام سلامت کشور و دانشگاه از نظرات اساتید و دانشجویان به‌طورجدی استفاده کنند افزود: در دانشگاه‌های علوم پزشکی  مباحث مرتبط با علوم پزشکی را به دانشجویان آموزش می‌دهیم و با توسعه EDC های دانشگاه دانش، مهارت و تجربه آموزشی اساتید تقویت‌شده که قابل قدردانی است و شاهد نتایج بهتری نیز خواهیم بود. در این راستا  پیشنهاد می‌دهم از مشارکت اساتید و دانشجویان استفاده کنیم. دنیا درحال تغییر است ما هم چاره‌ای جز تغییر نداریم. بنابراین خلاقیت و نوآوری شانس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این بازار رقابتی است. دنبال این نباشیم که چرخ را از نو اختراع کنیم بلکه می‌توانیم از تجارب کشورهای توسعه‌یافته در حوزه آموزش علوم پزشکی استفاده کنیم و آن را متناسب با ساختار، فرهنگ و فرایندهای کاری خود تطبیق دهیم. درواقع با استفاده از مشارکت گروهی و استفاده از نظرات و خرد جمعی اساتید و دانشجویان می‌توانیم نتیجه بهتری بگیریم.
دکتر مصدق راد بابیان اینکه باعث افتخار من است که عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور باشم گفت: مانند عضو خانواده‌ای که نگران آینده خانواده خود است من هم نگران این دانشگاه هستم و انتظار دارم از حضور متخصصان و متعهدان در دانشگاه بیشتر استفاده شود. باید دامنه فکری را بازکنیم و بپذیریم کسی که انتقاد می‌کند لزوماً دشمن ما نیست و می‌تواند به ما کمک کند که به نتیجه بهتری برسیم. امیدوارم شاهد سیستم مشارکتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم  و همه اعضا در زمینه توسعه دانشگاه مشارکت داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود خلاقیت و نوآوری را کلید موفقیت دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و افزود: در این زمینه باید بیشتر سرمایه‌گذاری و از استراتژی‌های مناسب استفاده شود. این دانشگاه توان بالقوه بسیار بالایی دارد و جایگاه آن بهتر از جایگاه فعلی می‌تواند باشد.

  • گروه خبری : گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت,اخبار دیدگاه ها,روابط عمومی
  • کد خبر : 213170
نسیبه جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

ویدئوها

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه