شنبه 14 مهر 1403

پیام رییس جشنواره فانوس

دعوت دکتر کاظم ندافی رییس جشنواره فانوس از تمامی دانشجویان و کارمندان برای حضور در جشنواره

دکتر کاظم ندافی رییس دانشکده بهداشت و رییس جشنواره دانشجویی-کارمندی فانوس در پیامی از تمامی دانشجویان و کارمندان علاقه مند برای حضور در این جشنواره دعوت نمود. متن پیام به شرح زیر است:

ای نام تو بهترین سر آغاز
بی نام تو نامه کی کنم باز
با عرض تحیت و آرزوی سلامتی و بهروزی برای تمامی جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ اولین جشنواره دانشجویی - کارمندی با عنوان  فناوری و ایده های نوین و سرگرمی(فانوس) برگزار می شود‌. این جشنواره با هدف مشارکت کارکنان و دانشجویان و ارائه های جذاب و علمی و همچنین ایجاد شور و هیجان در فضای دانشگاه انجام می شود‌‌. از تمامی دانشجویان و کارمندان علاقه مند به حضور در این جشنواره دعوت می‌ شود تا با شرکت در این گردهمایی در اجرای هر چه بهتر و پربارتر این جشنواره سهیم باشند.

با تشکر
دکتر کاظم ندافی