به همت دفتر دانش آموختگان

دانشکده بهداشت عنوان بهترین غرفه را در جشن یکپارچه دانش آموختگان کسب کرد

دانشکده بهداشت موفق شد در جشن یکپارچه دانش آموختگان عنوان برترین غرفه را به خود اختصاص دهد.

به گزارش سینارسانه و به نقل از دانشکده بهداشت، در حاشیه برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگان در روز پنجشنبه بیست و نهم شهریور ماه 1403، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری مراسم ویژه ای در محوطه دانشکده نمود. در این مراسم، مسابقات ورزشی ویژه برای شرکت کنندگان برگزار گردید که به دانش آموختگان برتر آن بسته های سازگار با طبیعت اهداء گردید. دکتر گتمیری سرپرست دفتر دانش آموختگان دانشگاه و دکتر ندافی رئیس دانشکده پس از بازدید از غرفه دانشکده بهداشت در محوطه دانشگاه به منظور بررسی روند جشن دانشکده بهداشت در این مراسم حضور یافته و در مسابقات با دانش آموختگان همراهی نمودند.

در نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان از اساتید برگزیده دانشکده از سرکار خانم دکتر بهناز آخوندی، عضو هیئت علمی بازنسشته گروه انگل شناسی، و سرکار خانم دکتر فریده گلبابائی، استاد گروه بهداشت حرفه ای دانشکده، تقدیر بعمل آمد. هم چنین از غرفه این دانشکده بعنوان غرفه برتر نام برده شد. دکتر محمدرضا پورمند مسئول دفتر دانش آموختگان ضمن تشریح فعالیت های این دفتر در سال گذشته از برپایی مراسم در سایه سار استاد ادریسیان اشاره و به تشریح تلاش های این دفتر در یافتن راههای ارتباطی با دانش آموختگان این دانشکده پرداخت. دکتر پورمند اظهار امیدواری نمود تا گردهمایی دانش آموختگان اولین دوره های آموزش بهداشت بزودی برگزار گردد.

عباس استادتقی زاده
نویسنده: