دوشنبه 11 تیر 1403

به همت دانشکده بهداشت و معاونت فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین جشنواره دانشگاهی فانوس تامز در بهمن ماه امسال برگزار می شود

دانشکده بهداشت با همکاری معاونت فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران جشنواره فانوس تامز را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  دانشکده بهداشت، جشنواره دانشجویی و کارمندی فانوس تامز که مخفف فناوری، ایده‌های نوین و سرگرمی است با هدف شناسایی و فراهم نمودن بستر رشد و هدایت استعدادها، خلاقیت‌ها و توانمندی‌های فردی و گروهی دانشجویان و کارمندان به عنوان ارکان ارزشمند دانشگاه،   سی‌امبهمن ماه برگزار می‌شود. مفاهیم اصلی این جشنواره؛ خلاقیت و نوآوری  است که نقش بسیار مهمی در سوق دادن دانشجویان و کارمندان به سوی جامعه و نیازهای آن و به کارگیری خلاقیت‌ها و نوآوری خواهد داشت.

ایده برگزاری این جشنواره توسط   دانشجویان دانشکده بهداشت مطرح شد که برگرفته از مجموعه ارزشمند  TED در سطح بین المللی است.   این جشنواره با محوریت چالش‌های بهداشتی و سلامت جامعه توسط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران   و با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی -دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
دانشجویان و کارمندان دانشگاه می‌ توانند برای شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتربه آدرس وبگاه  https://sph.tums.ac.ir/ted مراجعه کنند.

آدرس و تلفن دبیرخانه دائمی جشنواره:

دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران

تلفن تماس: 02142933268