چهارشنبه 06 تیر 1403

در چهل و هشتمین نشست تغییر اقلیم و سلامت

کاربردهای هوش مصنوعی در مطالعات تغییر اقلیم بررسی شد.

با هماهنگی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت (CCHRC) و دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران،چهل هشتمین نشست تغییر اقلیم با عنوان " کاربرد هوش مصنوعی در مطالعات تغییر اقلیم و سلامت" با سخنرانی (مهندس علی اوغازیان)عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در تاریخ چهارشنبه 23 خرداد ماه 1403 راس ساعت 10:30 الی 12 به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت،با هماهنگی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت (CCHRC) و دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران،چهل هشتمین نشست تغییر اقلیم با عنوان " کاربرد هوش مصنوعی در مطالعات تغییر اقلیم و سلامت"برگزارشد.در این نشست استاد مربوطه ابتدا به مباحث مرتبط با تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر سلامت جسم و روان انسان پرداختند و در ادامه با تشریح هوش مصنوعی و ابعاد آن، به کاربردهای این حوزه نوین در مطالعات تغییر اقلیم و سلامت و چالش ها و فرصت های نوین در مطالعات تغییر اقلیم و سلامت و چالش ها و فرصت های مربوطه اشاره کردند. در انتها شیوه مدیریت چالش های مذکور و همچنین همکاری های بین رشته ای و چند جانبه گرایی جهت حداکثر بهره برداری از مزایا و کاربردهای هوش مصنوعی در مطالعات تغییر اقلیم و سلامت ارائه  گردید.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده