چهارشنبه 25 مهر 1403

افتخاری دیگر برای دانشکده بهداشت

انتخاب دکتر امیرحسین تکیان به عنوان عضو هیئت مدیره مجمع جهانی سلامت

دکتر امیرحسین تکیان به عنوان عضو هیئت مدیره مجمع جهانی سلامت انتخاب شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امیرحسین تکیان، استاد دانشکده بهداشت به مدت 2 سال با اکثریت آرا به عضویت هیئت مدیره انتخاب شد.
توضیح اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال ۱۳۹۶ عضو اتحاد دانشگاهی مجمع جهانی سلامت (با نام سابق پیمان گروه هشت) است که تاثیر گذارترین نهاد مشورتی تصمیم ساز سلامت جهانی به شمار می‌رود. دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۹۸ میزبان هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع سلامت بود که با شرکت ۸۰۰ نفر، شامل ۱۴۹ مهمان خارجی از ۴۷ کشور دنیا در جزیره کیش برگزار شد.
دکتر امیرحسین تکیان از سال ۲۰۱۹ به عنوان عضو هیئت مدیره مجمع جهانی سلامت نقش فعالی در دستورسازی مجمع دارد و از سال ۲۰۲۱ نیز به عنوان عضو شورای عالی بنیاد جهانی ویرشو فعالیت می‌کند.
پانزدهمین نشست جهانی مجمع جهانی سلامت از ۲۲ تا ۲۴ مهرماه با حضور چهار هزار نفر از دانشمندان، سیاستگذاران و فعالان سلامت جهانی با شعار “بنا نهادن اطمینان برای جهانی سلامت‌تر” Building Trust for a Healthier World: با حضور صدر اعظم آلمان، رئیس جمهور فرانسه، رئیس سازمان جهانی سلامت    (WHO)و هزاران نفر از صاحب نظران تراز نخست سلامت از سراسر دنیا در برلین برگزار می‌شود.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده