جمعه 15 تیر 1403

در دانشکده بهداشت برگزار شد

اولین نشست کارگروه بین المللی سازی مهندسی بهداشت حرفه ای

ضرورت ها، چالش ها و فرصت های بین المللی سازی مهندسی بهداشت حرفه ای در دانشکده بهداشت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران - دانشکده بهداشت، با توجه به ضرورت و اهمیت بین المللی سازی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار اقدام به راه اندازی کارگروه بین المللی سازی نموده است. اولین نشست این کارگروه در تاریخ سه شنبه 30 آبان ماه 1402 در سالن شورای دانشکده بهداشت برگزار شد. دکتر منظم مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در این نشست ضرورت، چالش ها و فرصت های بین المللی سازی در گروه مهندسی بهداشت حرفه ای، اهمیت بین المللی سازی آموزش و پژوهش، ضرورت بین المللی سازی و تاثیرات آن، ضعف ها و چالش های موجود و فرصت های پیش روی این رشته در دانشکده بهداشت مورد بررسی قرار گرفت. وی افزود: انجام پروژه های بین المللی با همکاری WHO، راه اندازی دوره های کوتاه مدت با تاکید بر برنامه های منطقه ای و بین المللی سازمان جهانی بهداشت و سایر نهادهای بین المللی مرتبط، توسعه مشارکت بین المللی در طرح ها و پایان نامه های دانشجویی، پیگری الزامات مشارکت بیشتر در همایش های بین المللی، اصلاح و تدوین کوریکولوم های آموزشی با توجه به نیاز بازار بین المللی، توسعه ارتباط با اساتید و دانشمندان مرتبط بین المللی، تهیه لیست اساتید ایرانی شاغل در دانشگاه های دنیا و توسعه ارتباطات و بهره گیری از ظرفیت موجود، تمرکز بیشتر بر بازار آموزشی و پژوهشی کشور عراق و بررسی سیستم اجرائی آن کشور در حوزه سلامت شغلی به منظور برگزاری دوره های اختصاصی کوتاه مدت از پیشنهادات مطرح شده در این نشست بود. دکتر منظم ادامه داد: در این نشست مهمترین چالش و نیاز اصلی در این حوزه، اعطای مشوق ها و همچنین ایجاد انگیزه های فعالیت در حوزه بین الملل بود که مقرر شد در مذاکرات با معاونت محترم بین الملل پیگیری شود. علاوه بر این، مقرر گردید جلسه ای اختصاصی در حوزه تعامل با سازمان جهانی بهداشت و همچنین بررسی وضعیت ساختار بهداشت شغلی کشور عراق برگزار گردد.