دوشنبه 11 تیر 1403

برگزاری دومین جشنواره معرفی برگزیدگان تعهد حرفه ای

دومین جشنواره معرفی برگزیدگان تعهد حرفه ای روز پنجشنبه 26 بهمن در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور جمعی از اساتید و پیشکسوتان علوم پزشکی برگزار شد. در این جشنواره از خانم دکتر ناطق از اساتید پیشین گروه پاتوبیولوژی و استاد گروه ویروس شناسی به عنوان استاد متعد حرفه ای تجلیل شد.

جلیل از خانم دکتر رخشنده ناطق استاد برگزیده تعهد حرفهای دانشکده بهداشت.

از خانم دکتر رخشنده ناطق استاد برگزیده تعهد حرفهای دانشگاه در مراسم با شکوه سمینار آموزش تعهد حرفه ای در علوم پزشکی تقدیر به عمل آمد. در برنامه معرفی برگزیدگان تعهد حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران از پنج استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران که الگوی تعهد حرفه ای در آموزش هستند تجلیل به عمل آمد. در میان این برگزیدگان، خانم دکتر رخشنده ناطق به عنوان پیشکسوت آموزش رشته های علوم پایه و استاد دانشکده بهداشت بنیانگذاری مرکز ملی تشخیص فلج اطفال در ایران را در کارنامه موفق خود دارند. وی در سال ۱۳۱۵ در شهر تبریز دیده به جهان گشود و پس از طی تحصیلات رشته پزشکی در دانشکده پزشکی ژنو به میهن خود بازگشتند و پس از بازگشت در دانشکده بهداشت مشغول به خدمت گردید. خانم دکتر رخشنده ناطق شخصیت اثر گذار و فعال در زمینه تحقیقات ویروس شناسی توجه ویژه ای به عفونت های ویروس های فلج اطفال، سرخک و سرخجه داشتند و نتایج تحقیقات خود را در مجلات معتبر منتشر کردند. در گام های موفقی که کشور ما در جهت حذف و ریشه کنی فلج اطفال برداشته ایشان نقش بارزی ایفا نموده است. این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه و استاد دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در روز پنجشنبه ۲۶ بهمن ماه با شرکت جمع کثیری از اعضای هیأت علمی و علاقه مندان به بحث آموزش تعهد حرفه ای برگزار شد. در حاشیه این مراسم جناب آقای دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت ضمن تبریک این انتخاب شایسته اظهار امیدواری نمودند که دانشکده زمینه ساز پرورش استعدادهای درخشان در زمینه سلامت جامعه با یاری ذخایری ارزنده نظیر استاد ناطق باشد.