دوشنبه 18 تیر 1403

گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها

سومین دوره آموزشی ملی مراقبت، پیشگیری و کنترل لیشمانیوز پوستی (سالک) و لیشمانیوز احشایی (کالاآزار) در دانشکده بهداشت شروع شد.

روز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲  پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و سرود ملی، سومین دوره آموزشی ملی مراقبت، پیشگیری و کنترل لیشمانیوز پوستی (سالک) و لیشمانیوز احشایی (کالاآزار) ا با سخنرانی دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت شروع گردید. وی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به بیان اهمیت فعالیت‌های حشره شناسی پزشکی و انگل شناسی پزشکی و به خصوص در زمینه لیشمانیوزها پرداخت. سپس دکتر امیر احمد اخوان، مدیر گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها،  به ذکر اهمیت دوره و تاریخچه ای از فعالیتهای علمی دانشکده بهداشت و گروه های حشره شناسی پزشکی  پرداخت. سپس دکتر محمدرضا شیرزادی، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت سخانی ایراد کرده و  دکتر مهدی محبعلی، در مورد گروه انگل شناسی پزشکی، بخش های مختلف آن و به ویژه آزمایشگاه لیشمانیوز توضیحاتی دادند. سایر اساتید دانشکده بهداشت، به ایراد سخنانی پرداخته و به مهمانان شرکت کننده در دوره خیرمقدم گفتند.

این دوره ملی به همت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری های دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری پژوهشکده محیط زیست، ایستگاه تحقیقات سلامت اصفهان، مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای کارشناسان زئونوز دانشگاه های مختلف  کشور برگزار می گردد و تا ۲۲ آذر ماه در دانشکده بهداشت و ایستگاه تحقیقات سلامت اصفهان ادامه دارد.

زهرا سعیدی

زهرا سعیدی