جمعه 02 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
دیدار جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران از مطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

همکاری دانشگاه و صنعت توسعه می یابد

نشست مشترک جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیریت HSE و بهداشت و درمان سازمان منطقه ویژه پارس ر روز سه شنبه، ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به نقل از دانشکده بهداشت، جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پارس در عسلویه از منطقه بازدید و در نشست مشترک با مدیران HSE، بهداشت و درمان شرکت کردند. در این بازدید که در تاریخ سه شنبه 17 بهمن ماه انجام شد، طرفین بر گسترش همکاری های علمی، پژوهشی، فناوری و همچنین توسعه ارتباطات صنعت و دانشگاه با استفاده از توانمندی های متقابل تاکید کردند.

در ابتدای جلسه مهندس غیبی، مدیر ارشد HSE منطقه پارس، ضمن خوش آمدگویی به حضار، توضیحاتی در خصوص منطقه و اولویت های آن ارائه نمودند. ایشان تاکید کردند که منطقه از نظر بهداشت و درمان دارای اولویت هایی است که عبارتند از مدیریت پسماند، آلودگی هوا، بهداشت حرفه ای، طب کار و مدیریت حوادث و ایمنی. وی تاکید کرد که قطعا همکاری بین صنعت و دانشگاه می تواند بسیاری از مسایل منطقه را بهبود بخشد. ایشان پیشنهاد دادند که همکاری طرفین در قالب تفاهم نامه مشترک شروع گردد. 

در ادامه اساتید به بیان دیدگاه های خود در خصوص مطالب مطرح شده پرداختند. آقای دکتر ندافی رئیس دانشکده بهداشت و استاد مهندسی بهداشت محیط با اشاره به سوابق دانشکده بهداشت و سابقه اقدامات انجام شده در منطقه، به ظرفیت ها و راهکارهای ادامه همکاری دانشگاه در منطقه پرداختند. ایشان ضمن استقبال از انعقاد تفاهم نامه بین طرفین، پیشنهاد راه اندازی ایستگاه تحقیقات بهداشتی را در منطقه ویژه اقتصادی پارس ارائه کردند که با استقبال طرف مقابل روبرو شد.

سپس دکتر استادتقی زاده، مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت، بر ضرورت داشتن برنامه های ارزیابی خطر تاکید کرده و آمادگی این گروه را برای تدوین برنامه های خطر، ساختارهای مدیریت بحران و فرماندهی اعلام کردند. وی خواستار برگزاری دوره میدانی برای دانشجویان در قالب کارورزی و دوره های آموزشی شد. در ادامه آقای دکتر پوریعقوب، استاد طب کار دانشکده پزشکی به تهدیدات موجود در منطقه و ظرفیت های دانشکده پزشکی در خصوص طب کار پرداختند.

هم چنین خانم دکتر انسیه جمشیدی، استادیار گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت بر ضرورت آموزش بهداشت پرداختند. سپس آقای دکتر اخوان استاد گروه بیولوژی و کنترل ناقلین به تهدیدات زیستی و آمادگی دانشکده در حوزه ی کنترل ناقلین در منطقه و هم چنین ظرفیت های موجود در دانشکده در خصوص مدیریت تهدیدات زیستی اشاره کردند.

جلسه با سخنان دکتر نجاتی، عضو هیات علمی گروه ویروس شناسی ادامه یاقت. وی با اشاره به اینکه خطر بیماری های ویروسی همواره در منطقه وجود دارد، خواستار توجه به این موضوع و توسعه همکاری در این زمینه شد. سپس دکتر علی کریمی استاد گروه مهندسی بهداشت حرفه ای در خصوص سوابق پروژه های انجام شده در منطقه توسط گروه مربوطه و مسایل استخراج شده نکاتی را ارائه کردند. ایشان با تاکید بر ظرفیت های گروه و هم چنین مواردی که در منطقه وجود دارد، اولویت های پژوهشی را ارائه کردند که با اشتقبال طرف مقابل روبرو شد. 

در ادامه حاضرین به بحث و تبادل نظر پرداختند. آقای مهندس غیبی مدیر ارشد منطقه اقتصادی پارس، ضمن تاکید بر ضرورت همکاری طرفین، گفتند که در آینده همکاری ها در قالب تفاهم نامه مشترک ادامه خواهد یافت. 

 

مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تنظیمات پس زمینه