دوشنبه 11 تیر 1403

پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز سال نو

ریاست دانشکده بهداشت در پیامی ضمن تشکر از همکاران آغاز سال نو شمسی را تبریک گفت

جناب آقای دکتر کاظم ندافی  رئیس دانشکده بهداشت در پیامی ضمن تشکر از همکاران آغاز سال نو شمسی را تبریک گفت. متن پیام ایشان به شرح زیر می باشد:

استادان ارجمند همکاران گرامی و دانشجویان عزیز دانشکده بهداشت

با سلام و احترام

سال ۱۴۰۲ با همه فراز و نشیبهای خود با تلاش خستگی ناپذیر مسولیت پذیری همراهی و همدلی مثال زدنی خانواده ارجمند دانشکده بهداشت به عنوان سالی ماندگار در خاطره ما نقش خواهد بست. با گذشت واپسین روزهای زمستان طلیعه بهار زیبای طبیعت و روزهای آغازین ماه مبارک رمضان بهار دل انگیز قرآن و بهار جان ها و دلها از راه می رسد و چه دل انگیز تر و فرح بخش تر خواهد شد که هر دو بهار با یاد و سلام بر بهار مردمان و خرمی روزگاران حضرت بقیه الله الاعظم همراه گردد تا طراوت و زیبایی معنوی سال ۱۴۰۳ را صد چندان نماید و چه زیبا و الهام بخش است تقارن زمان دعاهای حول حالنا الى احسن الحال واللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک که امیدواریم همه ما با عنایت خداوند متعال توفیق رسیدن به احسن الحال را بیابیم و آن را در همه عمر حفظ کنیم.

دانشکده بهداشت با وجود موفقیتهای ارزشمند در سالهای گذشته که با کوشش و تلاش بی وقفه همه شما همکاران ارجمند حاصل شده است همچنان به مشارکت مسئولانه همفکری و همکاری بیش از پیش همه اعضای خانواده بزرگ خود نیاز دارد. وظیفه خود میدانم بدین وسیله از همراهی شما همکاران پرتلاش دانشجویان عزیز و خانواده گرامیتان سپاسگزاری نمایم.
امیدوارم سال جدید به میمنت تقارن با ماه مبارک رمضان برای شما و خانواده محترم سالی پر برکت همراه با معنویت سلامتی و توفیق روزافزون باشد و در سال ۱۴۰۳ بتوانیم با اتکا به الطاف خداوند متعال گامی بلند در جهت رشد و پیشرفت کشور و دستیابی به اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.

رئیس دانشکده بهداشت
مدیر سایت