سه شنبه 27 شهریور 1403

پیام تبریک گروه ویروس شناسی به مناسبت ارتقای دکتر سمیه جلیلوند

با کمال خوشحالی و افتخار، از ارتقا سرکار خانم دکتر سمیه جلیلوند از مرتبه دانشیاری به استادی در گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت  تبریک می‌گوییم.

این موفقیت بزرگ، نتیجه تلاش و کوشش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر سرکار خانم دکتر سمیه جلیلوند در عرصه آموزش و پژوهش است و نشان دهنده تعهد و دلبستگی ایشان به پیشرفت علم و دانش در کشور است.

سرکار خانم دکتر سمیه جلیلوند همواره به عنوان یکی از اعضای فعال و مؤثر گروه ویروس شناسی، با ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی با کیفیت، در ارتقا سطح علمی و فرهنگی دانشکده  بهداشت نقش داشته‌اند.

ما همکاران گروه ویروس شناسی، از این موفقیت بزرگ سرکار خانم  دکتر سمیه جلیلوند بسیار خرسندیم و برای ایشان آرزوی موفقیت و پیشرفت بیشتر در عرصه علم و دانش داریم.

تبریک ما را به سرکار سمیه جلیلوند عرض می‌کنیم و امیدواریم که این موفقیت، الهام بخش سایر اعضای گروه ویروس شناسی برای تلاش بیشتر در عرصه علم و دانش باشد.

با تشکر و احترام

گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت