چهارشنبه 07 شهریور 1403

با مشارکت گروه وبروس شناسی

چهل و نهمین نشست از سلسله نشست های تغییر اقلیم دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا برگزار شد. در این نشست اثرتغییر اقلیم بر بروز بیماری های عفونی ویروسی مکانیسم ها و پیامدهای آن بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت،گروه سلامت در حوادث و بلایا چهل و نهمین از مجموع جلسات ماهانه گفت و شنود تغییرات اقلیم با عنوان "اثر تغییر اقلیم بر عفونت های ویروسی" با سخنرانی آقای دکتر احمد نجاتی، دانشیار دپارتمان ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور اعضای هئیت علمی دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا، در روز دوشنبه 18 تیر 1403 ساعت 10:30 در سالن شورا گروه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.در این نشست به بحث و بررسی پیرامون حیطه های کلیات ویروس شناسی، راه های انتقال ویروس های بیماریزا، الگوهای فصلی انتقال بیماری های ویروسی، معرفی  انواع عفونت های ویروسی شایع، اثرات تغییر اقلیم بر عفونت های ویروسی و نقش این پدیده در وقوع پاندمی ها و اپیدمی ها (با تمرکز بیشتر بر بیماری های COVID-19 و تب دنگی) پرداخته شد.