چهارشنبه 06 تیر 1403

گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی به میزبانی دانشکده بهداشت در روزهای 20 و 21 خرداد 1403 به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، کارگاه آشنایی با سیستم اطلاعات جغرافیایی در روزهای 20 و 21 خرداد سال جاری  از ساعت 7:30 تا 15:30 درمحل دانشکده بهداشت  سالن سایت کامپیوتر و با همکاری دپارتمان سلامت در بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رسید. این کارگاه بیش از 30 نفر از کارشناسان این حوزه از 30 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در آن حضور داشتند و عناوین مطرح شده در این دوره آموزشی عبارت بودند از: کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی در بلایا و حوادث، آشنایی با قابلیت های این سیستم در تحلیل های خطر و مدیریت بحران و همچنین آشنایی با نرم افزار تخصصی ARC MAP در این دوره آموزشی کارشناسان همچنین با ساختار داده های مکانی و قابلیت های mymap google و google earth آشنا شدند.