جمعه 15 تیر 1403

آموزش رایگان و بر خط (online) سلامت باروری در حوادث و بلایا به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت

به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران آموزش رایگان و بر خط (online) سلامت باروری در حوادث و بلایا در سامانه آرمان بارگذاری شده و تا پایان سال قابل بهره برداری است..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، آموزش رایگان و بر خط (online) "سلامت باروری در حوادث و بلایا" در سامانه آرمان از دی ماه سال 1399 بارگذاری شده و تا پایان سال قابل بهره برداری است. این دوره بصورت آموزش های ساختارمند و ارائه برخط، صرف نظر از پیشینه تحصیلی و شغلی برای همه افراد جامعه توسط دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا و با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشارکت انجمن سلامت خانواده ایران طراحی و تدوین شده است. این آموزه دارای مطالب علمی  خودخوان بوده و منبع جامعی برای مطالعه مخاطبان است.
در انتها برای ارزیابی مخاطبان، آزمون online برگزار می شود و گواهی شرکت در این دوره صادر خواهد شد.