دوشنبه 11 تیر 1403

برای اولین بار در کشور

اطلس استرس گرمایی شغلی ایران توسط دانشکده بهداشت تدوین گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به نقل از دانشکده بهداشت، برای اولین بار در کشور "اطلس استرس گرمایی شغلی ایران"  توسط دانشکده بهداشت تهیه و به صورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار گرفت. این اطلس به همت سرکار خانم دکتر فریده گلبابایی و جمعی از مولفین به صورت الکترونیک و در دو جلد توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران منتشر گردیده و قابل دسترس می باشد.

به گزارش سینارسانه، بهداشت حرفه ای علمی است که به شناسایی ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط های کاری به منظور حفظ و ارتقاء سلامتی شاغلین می پردازد. گرما و استرس های ناشی از آن به عنوان یکی از مهمترین عوامل زیان آور می تواند سلامتی شاغلین را در معرض آسیب های جدی قرار داده بر بهره وری اثر گذاشته و میزان رخداد حوادث را افزایش دهد. مشکلات مواجهه با استرس های حرارتی با تغییرات اقلیم و گرم شدن کره زمین به ویژه در کشور ایران که گرم و خشک است به عنوان یکی از مهمترین چالش های پیش روی بهداشتی مطرح است. از این رو اطلس استرسهای گرمایی شغلی ایران به عنوان نخستین اطلس در رشته بهداشت حرفه ای تدوین گردیده است. در این اطلس صنایع گرم و توزیع آن در سطح کشور به همراه فرآیندهای مربوطه و خطرات گرمایی آن و مطالعات انجام شده به منظور ترسیم خط مشی آتی در زمینه های آموزشی پژوهشی و خدماتی ارائه شده است.

بخش اول و دوم این کتاب ارزشمند در بخش فایل های پیوست این گزارش فابل دریافت می باشد.