جمعه 15 تیر 1403

تست روتیتر

درخشش دانشجویان دانشکده بهداشت در حیطه پژوهشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، اسامی پژوهشگران برجسته مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در یک سال گذشته اعلام شد. در این رقابت پژوهشی که دانشجویان تا 2 سال بعد از اتمام دوران تحصیل خود فرصت دارند در هفت زمینه پژوهشی از دیروز خود پیشی بگیرند، 12 نفر از دانشجویان رشته های مختلف در مقاطع گوناگون معرفی شدند.
بر اساس اعلام مرکز پژوهش های علمی دانشجویان؛ محسن صادقی یارندی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی بهداشت حرفه ای،  ارشد ویسی مقطع دکترای تخصصی رشته حشره شناسی پزشکی، احسان گروسی مقطع دکترای تخصصی رشته ارگونومی، علی درویشی مقطع دکترای تخصصی رشته اقتصاد سلامت، طاهره شریفی مقطع دکترای تخصصی رشته رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مونا کوشا مقطع دکترای تخصصی رشته حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین در زمره ۱۲ پژوهشگر برتر  آن مرکز قرار گرفته اند.

منینمبلتیبل

انگل‌شناسی پزشکی با گرایش ایمونولوژی

دانشگاه ایلینویز غربی، آمریکا

کارشناسی ارشد

رشته علوم بیولوژی (انگل‌شناسی)

دانشگاه ایلینویز غربی، آمریکا

کارشناسی

زیست شناسی

دانشگاه علوم پزشکی رازی، ایران

مختصری از سوابق علمی و اجرائی

استاد گروه انگل‌شناسی و قارچ‌شناسی دانشکده بهداشت, پس از کسب درجه دکترای تخصصی خود از دانشگاه ایلینویز, آمریکا طی سال‌های 1362 تا سال 1372 با رتبه‌های علمی استادیاری و دانشیاری و از سال 1373 تاکنون به عنوان استاد مشغول فعالیت‌های آموزشی، تربیت دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و فعالیت‌های تحقیقاتی برجسته در زمینه‌های مختلف انگل‌شناسی پزشکی می‌باشند. ایشان حدود 40 مقاله در مجلات معتبر داخلی و حدود 50 مقاله در مجلات معتبر خارجی منتشر نموده‌اند. ایشان همچنین در طی این دوران در تالیف, تدوین و ترجمه بیش از 13 کتاب علمی – تخصصی در زمینه‌های انگل‌شناسی و بیماری‌های انگلی و ایمونولوژی همکاری داشته اند. همچنین مسئولیت‌های مهمی در حیطه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و مدیریتی از قبیل معاونت آموزشی، پژوهشی و قائم مقام دانشگاه شهید باهنر کرمان و همچنین معاون آموزشی و قائم مقالم در دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمان و تهران و نیز دبیر شورای علوم پایه پزشکی و قائم مقام معاونت آموزشی و امور دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به‌عهده داشته‌اند. در حال حاضر ایشان مدیر مسئول و عضو هیات تحریریه مجله Iranian Journal of Parasitology می باشند.

فیلد پژوهشی: ایمونولوژی انگل‌ها و بیماری‌های انگلی مالاریا و توکسوپلاسموز

دکترا عمومی

دامپزشکی

تهران

مختصری از سوابق علمی و اجرایی:

جناب آقای دکتر محبعلی استاد محترم گروه انگل‌شناسی و قارچ‌شناسی از سال 1370 تا سال 1380با رتبه‌های علمی استادیار و دانشیار و از سال 1380 به عنوان استاد تمام در گروه انگل‌شناسی و قارچ‌شناسی پزشکی مشغول انجام خدمات آموزشی؛ پژوهشی؛ تشخیصی و مشاوره‌ای می‌باشند. ایشان مدرس و محققی توانا در حیطه‌های مختلف آموزش و پژوهشی بوده که به تبع آن افتخارات ملی و بین‌المللی فراوانی را در زمینه‌های مختلف انگل‌شناسی پزشکی برای گروه؛ دانشکده و دانشگاه به ارمغان آورده‌اند. نامبرده از سال 1372 به عنوان رئیس ایستگاه تحقیقات بهداشتی شهرستان مشکین شهر؛ از سال 1382 به عنوان سرپرست آزمایشگاه آموزشی؛ تحقیقاتی و تشخیصی لیشمانیوز گروه؛ از سال 1391 به عنوان رئیس آزمایشگاه مرجع تشخیص لیشمانیوز کشور؛ از سال 1389 به عنوان معاون پژوهشی مرکز تحقیقات انگل‌های بومی ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ از سال 1385 به عنوان عضو هیات ممتحنه و ارزشیابی (بورد تخصصی) رشته انگل‌شناسی پزشکی وزارت بهداشت؛ درمان و آموزش پزشکی؛ از سال 1375 به عنوان عضو کمیته کشوری لیشمانیوز و از سال 1393 به عنوان مدیر گروه انگل‌شناسی و قارچ‌شناسی پزشکی مشغول انجام خدمات به مراکز علمی و سیستم‌های اجرایی کشور می‌باشند.

فیلد پژوهشی: جنبه‌های مختلف لیشمانیوزهای جلدی و احشائی (انگل‌شناسی؛ اپیدمیولوژی؛ ایمونولوژی و ایمن‌سازی؛ تشخیص آزمایشگاهی؛ ارزیابی داروها و کنترل و پیشگیری)

پست الکترونیک: mohebali@tums.ac.ir

لینک رزومه: http://tums.ac.ir/faculties/mohebali