چهارشنبه 25 مهر 1403

براساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

شرایط تحصیل اعضای هیئت علمی در دوره گواهی عالی بهداشت عمومی (MPH) اعلام شد

بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هیئت علمی می توانند در دوره گواهی عالی بهداشت عمومی (MPH) تحصیل کنند.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شرایط تحصیل اعضای هیئت علمی در دوره گواهی عالی بهداشت عمومی (MPH) اعلام شد.
بر اساس این گزارش طبق مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مورخ 22 مهرماه 1403 و بنا به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده بهداشت، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با وضعیت استخدامی پیمانی و رسمی که متضاضی شرکت در دوره MPH پودمانی در دانشکده بهداشت هستند، در صورت شرکت و پذیرفته شدن در آزمون ورودی دوره فوق و با معرفی معاونت متبوع می توانند این دوره را بگذرانند.

بر همین اساس اعضای هیئت علمی در صورت سپردن تعهد خدمت به میزان دو برابر مدت تحصیل در این دوره، از پرداخت شهریه معاف هستند.

عباس استادتقی زاده

عباس استادتقی زاده