پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر منصور غیاثالدین
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی درگذشت دکتر منصور غیاثالدین، استاد پیشکسوت و مدیر اسبق گروه آموزشی بهداشت محیط دانشکده بهداشت را تسلیت گفت.
برگزاری چهارمین همایش مجازی ملی پیشگیری از غرق شدگی با محوریت تروما و غرق شدگی
دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص عوامل مداخله ای سیل و غرق شدگی ناشی از آن مطالب علمی را بیان نمود سپس با توجه به تجربیات سیل سال 98 در کشور به اقدامات مربوط به حوزه سلامت در این خصوص و تعامل سایر دستگاهها اشاره کرد. سپس دکتر کیومرث اله بخشی عضو هیئت علمی و استادیار گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص «روند غرق شدگی در استان قزوین: قبل و بعد از همه گیری بیماری کووید-19» سخنرانی کرد.
شیفت همکاران واحد فناوری اطلاعات دانشکده بهداشت از مورخ 1400/6/20الی 1400/6/24
شیفت همکاران واحد فناوری اطلاعات دانشکده بهداشت
درگذشت استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت/ برگزاری مراسم مجازی یادبود
دکتر منصور غیاث الدین استاد پیشکسوت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دارفانی را وداع گفت.
دکتر عیناللهی: دانشگاه علوم پزشکی تهران هویت علمی کشور است
دکتر بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست با رئیس و اعضای هیئترئیسه دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بهصورت تاریخی و بهصورت عملی نماد آموزش عالی است و انتظارات از این دانشگاه بیشتر است.
گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین
برگزاری نشست مشترک گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین با حضورخانم دکتر شکیبازاده معاون آموزشی و خانم دکتر سجادی
دکتر صداقت در مورد تغییر نام گروه با توجه به تغیر نام رشته در مقاطع تحصیلی مختلف ، برد تخصصی و انجمن علمی از حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین به " بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها" توضیحاتی ارائه کردند هم چنین در مورد بخش ها با توجه به شرایط و نیاز های امروز و پیش بینی آینده،نکات پیشنهادی گروه که طی ماه ها و جلسات متعدد گروه بررسی شده بود را به استحضار حاضرین رساندند .
سومین همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
سومین همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی 24 و 25 مهرماه برگزار خواهد شد.
برگزاری بیست و پنجمین نشست مجازی تغییر اقلیم پژوهشکده محیط زیست با موضوع فرین های آب و هوایی سلامت با تاکید بر دماهای فرین در تا
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت و به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت، بیست و پنجمین نشست تغییر اقلیم پژوهشکده محیط زیست با موضوع "فرین های آب و هوایی سلامت با تاکید بر دماهای فرین" در تاریخ 1400/06/15 توسط خانم دکتر فاطمه میوانه دانش آموخته دکتری و محفف پسا دکترا در زمینه تغییرات آب و هوایی و سلامت زنان از دانشگاه حکیم سبزواری، به صورت مجازی برگزار شد.تحقیقات مختلف نشان داده است که تغییرات اقلیمی نتیجه فعالیتهای انسانی و یا جوی است ولی در منابع معتبر بین المللی عنوان شده که تغییرات اقلیمی طی 50 سال گذشته نتیجه فعالیتهای انسانی است. تغییرات اقلیمی پیامدهایی نظیر گرمایش زمین را به دنبال داشته بطوریکه ممکن است طی دهه های آینده، فصول سرد سالیانه نداشته باشیم.
برگزاری بیست و پنجمین نشست مجازی تغییر اقلیم پژوهشکده محیط زیست با موضوع فرین های آب و هوایی سلامت با تاکید بر دماهای فرین در تاریخ 1400/06/15
به همت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت، بیست و پنجمین نشست مجازی تغییر اقلیم پژوهشکده محیط زیست با موضوع فرین های آب و هوایی سلامت با تاکید بر دماهای فرین در تاریخ 1400/06/15 توسط خانم دکتر فاطمه میوانه دانش آموخته دکتری و محفف پسا دکترا در زمینه تغییرات آب و هوایی و سلامت زنان از دانشگاه حکیم سبزواری، به صورت مجازی برگزار شد.