یکشنبه 23 دی 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1395/08/16 - 11:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 468
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مصاحبه با جناب آقای مسلم احمدی دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی

به بهانه جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع ارزیابی پاسخ های ایمنی سلولی و مصونیت بخشی دومین های نوترکیب خارج سلولی مولکولHER2 در مدل موشی سرطان سینه توسط جناب آقای احمدی در سالن شورای ساختمان نفیسی گفت و گویی دوستانه با ایشان داشته ایم:

اعرض سلام و خسته نباشید و عرض تبریک  خدمت شما، اساتید گرامی و خانواده محترمتان

1-     لطفا در ارتباط با موضوع پایان­نامه خود توضیح بدهبد .

با سلام و تشکر از شما و گروه پاتوبیولوژی، پایان نامه بنده با عنوان – ارزیابی پاسخ­های ایمنی سلولی  و مصونیت بخشی دومین­های خارج سلولی مولکول HER2 در مدل موشی سرطان پستان- یک رویکرد نوین جهت دستیابی به راه­های درمان سرطان ، مخصوصا سرطان پستان بود. با توجه به هزینه های جسمی و مالی  استفاده از درمان های رایج نظیر شیمی­درمانی ، به نظر می­رسد ابداع روش­های ایمونولوژیک درمان سرطان می­تواند افق­های روشن تری جهت ارتقاء اهداف درمانی را روشن سازد. شایان ذکر است که در این پایان­نامه برای اولین بار از پروتئین­های نوترکیب دومین­های خارج سلولی ملکول HER2 (یک ملکول با بیان بالا در سرطان پستان)  در دنیا استفاده شد.

 

2-     در انجام این تز چه اهدافی داشتید و آیا به آنها رسیدید؟

دو هدف اصلی در این تز داشتم که شامل بررسی میزان ایمنی زایی پروتئین­های نوترکیب تولید شده ملکول HER2 و بررسی میزان مصونیت بخشی واکسیناسیون با این پروتئین­ها در مدل موشی بود. در رابطه با هدف اول نتایج ما به وضوح نشان داد که این پروتئین­ها می­توانند پاسخ­های ایمونولوژیک ( مخصوصاً ایمنی سلولی) را القا بکنند. همچنین در رابطه با میزان مصونیت بخشی، در این مطالعه   مشخص شد که  واکسیناسیون با این پروتئین­ها می­تواند منجر به کاهش سرعت رشد تومور در مدل موشی شود.

 

3-      نظرتان در رابطه با اساتید راهنما و مشاورتان چیست؟

اساتید راهنمای بنده در این پایان­نامه  آقایان دکتر فاضل شکری و دکتر مهدی شعبانی بودند. همچنبن آقایان دکتر محمود جدی تهرانی و دکتر محمد مهدی امیری به عنوان اساتید مشاور قبول زحمت کردند. سابقه این اساتید آنچنان روشن است که شاید لزومی به عرایض بنده در مورد این حضرات نیاشد ولی بنده از این فرصت استفاده می­کنم و از اساتیدم مجدداً تشکر می­کنم. جناب آقای دکتر شکری به عنوان یکی از برترین اساتید ایمونولوژی کشور با حضور مستمر خود روزانه در حال کمک به آموزش دانشجویانی نظیر بنده و همچنین فراهم کننده بستر تحقیقات و انجام پایان­نامه هایی با موضوعات مختلف در دانشکده بهداشت هستند. جناب آقای دکتر مهدی شعبانی نیز به نظارت به بخش عمده ای از انجام پایان نامه را بر عهده داشتند. در رابطه با اساتید مشاور هم باید عرض کنم ایشان در تمام طول پایان نامه از هیچ گونه کمک فکری و کمک در فراهم سازی بستر انجام آزمایشات دریغ نکردند.

 

4-     انتقادات و پیشنهادات خود را به گروه ، دانشکده و دانشگاه را بفرمایید.

شاید مهمترین و عمده ترین مشکل در رابطه با انجام پروژه­های تحقیقاتی، نبود امکانات جدبد و لازم جهت انجام  این تحقبقات باشد آنچنان که برای مثال جهت انجام یک آزمایش فلوسایتومتری دانشجویان گروه پاتوبیولوژی باید به مراکز تحقیقاتی و یا دانشگاه های دیگر مراجعه کنند. همچنین به نظر می رسد فراهم سازی بهتر امکاناتی نظیر خوابگاه های دانشجویی مخصوصا در ایام غیر آموزشی نظیر تابستان بتواند در پییشبرد اهداف تحقیقاتی دانشگاه موثر باشد.

 

من هم از طرف خودم و گروه از شما تشکر می‌کنم و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما دانشجوی پرتلاش دارم.

 

 

 

 

مصاحبه کننده:انسیه ماسوریان

  • گروه خبری : گروه پاتوبیولوژی
  • کد خبر : 202913
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تنظیمات پس زمینه