به همت گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت
برگزاری نخستین جلسه از سلسله سخنرانیهای سلامت عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «سلامت و صلح»
پنجاهمین نشست تغییر اقلیم و سلامت برگزار شد
گرمایش جهانی و مخاطرات اقلیمی در ایران
پنجاهمین نشست تخصصی تغییر اقلیم و سلامت با عنوان "گرمایش جهانی و مخاطرات اقلیمی در ایران" دوشنبه، 10دی ماه 1403 با سخنرانی دکتر مهری اکبری، متخصص حوزه علوم جغرافیایی و تغییرات اقلیمی، به صورت حضوری و مجازی در دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا برگزار شد.
دکتر کاظم ندافی تاکید کرد:
اجرای قانون هوای پاک؛ راهحل اصلی مقابله با آلودگی هوا
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش آلایندهها در شهرهای بزرگ کشور، اجرای قانون هوای پاک را راهحل اصولی کاهش آلودگی هوا دانست و تأکید کرد: در شرایط آلودگی، کاهش استفاده از خودروهای شخصی، رعایت توصیههای تغذیهای و استفاده از دستگاههای هواساز استاندارد میتواند اثرات سوء آلودگی هوا را کاهش دهد.
اولین نشست کمیته برگزاری مراسم 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده بهداشت برگزار شد
اولین نشست کمیته اجرایی مراسم 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده بهداشت شنبه 17 آذرماه در سالن انستیتو تحقیقات بهداشتی دانشکده بهداشت برگزار شد.
به مناسبت روز جهانی ایدز
مصاحبه جناب آقای دکتر احمد نجاتی دانشیار گروه ویروس شناسی پزشکی با رادیو جوان
به مناسبت روز جهانی ایدز جناب آقای دکتر احمد نجاتی دانشیار گروه ویروس شناسی پزشکی در برنامه رادیوم رادیو جوان حضور یافته و پاسخگوی سوالات متعددی پیرامون ویروس HIV و بیماری ایدز شدند.
گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد:
برنامه های گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل دانشکده بهداشت
مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل دانشکده بهداشت را اعلام کرد و گفت: به همت این گروه و با همکاری مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران، مجموعه سخنرانی ها با هدف آگاهی بخشی در زمینه پدافند غیرعامل برگزار می شود.
به مناسبت روز جهانی فلج اطفال
جهان بدون فلج اطفال دست یافتنی است؟
دکتر شهره شاه محمودی صادقی، استاد و مدیر گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت در مصاحبه با شبکه سلامت سیمای جمهوری اسلامی ایران در خصوص فلج اطفاب در ایران توضیح داد.
مصاحبه با دکتر سید حسن موسی کاظمی
سئوالات متداول در جامعه در خصوص تب دانگ و پشه های آادس مهاجم
موارد بیماری تب دانگ در سال های اخیر به علت تغییرات آب و هوایی ناشی از گرم شدن هوا، افزایش تجارت جهانی، افزایش مسافرت ها بعد از کووید به کشور های اندمیک بیماری افزایش یافته است. هر فردی ممکن است بر اثر گزش پشه آلوده، به این بیماری دچار شود، اما افرادی که در گروههای حساس هستند، از جمله بیماران زمینهای و افرادی با ضعف سیستم ایمنی و بیماران قلبی حساستر هستند و باید بیشتر از آنها مراقبت شود. بیماری فاقد داروی اختصاصی است و هنوز واکسن قابل استفاده برای عموم مردم در دسترس نیست.