دیدار هیات رئیسه دانشکده بهداشت با استاد برجسته دکتر عزت الدین جوادیان
روابط عمومی دانشکده بهداشت،هیأت رئیسه دانشکده بهداشت به همراه تنی چند از اعضاء هیأت علمی گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین و دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان به دیدار دکتر جوادیان استاد برجسته دانشکده بهداشت رفتند.
تمدید مهلت ثبت نام بن دانشجویی
مهلت ثبت نام دانشجویان برای دریافت بن دانشجویی تمدید شد.
آغاز ثبت نام بن اساتید،اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه از4 اردیبهشت
امیرمسعودشهرام نیا،قائم مقام بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام بن اساتید،اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه از روز شنبه 4 اردیبهشت خبرداد.
صدور کارت مجازی خرید کتاب به جای کارت فیزیکی برای دانشجویان / شروع ثبت نام از 28 فروردین ماه
مشاور منابع و امور انسانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از صدور بن کارت های مجازی به جای بن کارت فیزیکی برای دانشجویان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: این اقدام به منظور سهولت و جلوگیری از اتلاف وقت دانشجویان جهت دریافت کارت فیزیکی از شعب بانک شهر انجام شده است.
ارتقاء علمی شایسته شما همکاران محترم
ارتقاء علمی ارتقاء شایسته شما همکاران محترم، براساس مصوبه هیات ممیزه دانشگاه مورخ 19 اسفند ماه 94 را از طرف مدیر گروه و سایر همکاران گروه تبریک عرض می نمایم
جایزه حکیم جرجانی
دکتر سیمین ناصری، استاد گروه مهندسی بهداشت محیط در شانزدهمین جشنواره ابنسینا جایزه حکیم جرجانی را در بخش آموزش به خود اختصاص داد.
گفت وگو با دکتر سید عباس میر شفیعی پیشکسوت برتر آموزشی شانزدهمین جشنواره ابنسینا
روابط عمومی دانشگاه به بهانه نزدیک شدن به جشنواره ابن سینا که هر ساله در نیمه بهمن برگزار میشود و در آستانه 15 آذر 94 پایان مهلت ثبت نام در جشنواره هفدهم، گفتوگو با دکتر سید عباس میر شفیعی استاد رشته ایمونولوژی، مدیر گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت و پیشکسوت برتر آموزشی در دوره قبل را منتشر کرد.
مسیرهای اعلام شده اتوبوسرانی برای حضور بازدیدکنندگان در نمایشگاه کتاب تهران
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران از تمهیدات سازمان جهت سهولت رفت و آمد بازدیدکنندگان بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در شهرآفتاب خبر داد.
گردهمایی انجمن علمی بهداشت ایران( همه گیری شیگلوز)
شیگلوز در زمره بیماریهای عفونی وخیم قرار دارد اهمیت دادن به مسئله غذا و تغذیه و عفونتهای منتقل شده از آنها در جوامع بشری امروزبسیار با اهمیت است.