دوشنبه 11 تیر 1403

میزبانی ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس از دوره ملی مدیریت بیماریهای منتقله توسط آئدس مهاجم

دوره ملی مدیریت بیماریهای منتقله توسط آئدس مهاجم بیستم تا بیست و دوم آذرماه به میزبانی ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین دوره ملی مدیریت بیماریهای منتقله توسط آئدس مهاجم از تاریخ بیستم تا بیست و دوم آذرماه به میزبانی ایستگاه آموزش و تحقیقات بهداشتی بندرعباس در حال برگزاری است.
به گفته دکتر عباس استاد تقی زاده، سرپرست ایستگاه بندرعباس این دوره سه روزه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
در این دوره کارشناسان و مدیران نظام سلامت از دانشگاه های علوم پزشکی کشور با رویکردها، راهبردها و برنامه های کنترل  و مدیریت بیماریهای منتقله توسط آئدس مهاجم آشنا خواهند شد.

با توجه به استقرار پشه آئدس در استان هرمزگان، کنترل ناقلین و بهسازی محیط از اهم برنامه های وزارت بهداشت برای پیشگیری از سه بیماری مهم تب دانگ، چیکنگونیا و زیکا است.