پنجشنبه 01 آذر 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید

در این آزمایشگاه اغلب فعالیت های مرتبط به آزمایشات میکروبی مواد غذایی، آب و فاضلاب مشتمل بر نمونه برداری و اندازه گیری آلاینده های مختلف، با استفاده از روش های استاندارد و براساس روش های نوین مورد تایید سازمان های معتبر ملی و بین المللی صورت می گیرد.

 

ردیف

نام آزمایش

روش اندازه گیری

واحد اندازه گیری

رفرنس

1

شمارش کپک ها در مواد غذایی

کشت سطحی در محیط SDA, YGC، 5-3 روز در دمای 25-22 درجه سانتی گراد

Cfu/ml

ISIRI 2406

2

شمارش کلی میکروب های هوازی

9215-B Pourplate method

Cfu/ml

Standard Methods

3

شمارش مخمر ها در در مواد غذایی

کشت سطحی در محیط SDA, YGC، 5-3 روز در دمای 25-22 درجه سانتی گراد

Cfu/ml

ISIRI 2406

4

شمارش کلیه میکروب های هوازی در شیر  SPC

کشت پورپلیت در نوترینت آگار به مدت 2 روز در دمای 31 درجه سانتی گراد

Cfu/ml

ISIRI 2406

5

جستجوی سالمونلا

9260-D.Quantitative salmonella procedure

MPN/100ml

Standard Methods

6

جستجوی شیگلا

9260-E.Shigella

-

Standard Methods

7

شمارش کلیه کلیفرمها

9221-B.Standard total coliform fermentation technique

MPN/100ml

Standard Methods

8

شمارش کلیه کلیفرمهای مدفوعی

9221-E. Fecal coliform

MPN/100ml

Standard Methods

9

شمارش کلیه استرپتوکوک های مدفوعی

9230-Fecal streptococcus and enterococcus groups

MPN/100ml

Standard Methods

10

شمارش کپک

9610-E. technique for yeast

-

Standard Methods

11

بیولوژی

10200-F. phytoplankton counting technique

-

Standard Methods

12

شمارش اشرشیاکلی

9221-F. Escherichia

MPN/100ml

Standard Methods

13

شمارش کل باکترهای هتروتروف

9215- Hetrotrophic plate count

Cfu/ml

Standard Methods

14

تشخیص کلستریدیوم پرفرینژنس

Multiple tube fermentation technique

MPN/100ml

Standard Methods

15

شمارش کلیفرم های مدفوعی

9222-D. Fecal coliform membrane filter

MPN/100ml

Standard Methods

تنظیمات پس زمینه